sade tasarımıyla gözü en az yoran, boktan içeriğiyle beyni hiç yormayan blog ödülü - 2009

6 Eylül 2010 Pazartesi

emre aydın sendromu

sevgili blogger üniversitesi psikoloji anabilim dalı öğrencileri. bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. bildiğiniz gibi, emre aydın diye bir yaşam formu var. siyah giyiniyor, gözleri her daim yaşlı, sanki hıristiyan inancına dahil ama isa diye bir faktörden haberi yokmuş da insanlığın günahlarının kefaretini ödüyor gibi bir hali var. peki hiç düşündünüz mü işin içyüzünde, işin derinliklerinde neler var? hiç kurcaladınız mı olayın detaylarını? hiç merak ettiniz mi yaş sınırlamasından dolayı hayranlarının hiçbiriyle ilişkiye giremeyecek bu adamın tek sorunu bu mudur? erişilmez arzusunun nesnesi, objet petit a'sı 15-16 yaşlarındaki kızların 2-3 sene daha kendisini beğenmeye devam etmesi için dolu gözleriyle ve kaçıp giden fırsatın yasını tutarcasına küçülen ellerinin çarpıklaşmış parmaklarını avuç içlerine bastırarak loş ve rutubetli köşelerde ümitsizce dua etmek midir bu adamın bütün olayı? bu victorian karamsarlığın dejenere soğukluğunun ürettiği engellenmiş özne hayaletinin sahip olmakla övündüğü sakatlıkta gizli olan nedir kimsenin bir fikri var mı?

eminim ki hiç kimse olayların bu noktaya varacağını tahmin etmiyordu. emre aydın'ın kendisi bile unutmuştu böyle bir ihtimali. televizyon kanallarına çıkıyor, rahatça etrafta dolanıyor, gazlı içeceklerin sponsorluğunda gerçekleşen konserlere keremcem, şebnem ferah gibi şarkıcılarla birlikte katılıyor, tanıştığı kızlara çekinerek de olsa, yaşını sorup webcam'de rahatça kendini gösteriyordu. fakat ankara'daki küçük odasında sessizce planlar yapan, playstation oynayıp burnunu karıştıran, sabahları işe giden, akşamları işten gelen, evine lahmacun söyleyen sinsi bir manyak her şeyi çözmüştü. emre aydın korkuyordu.

peki emre aydın neden korkardı? kız arkadaşının hamile kalmasından mı? hayatında hiç kız arkadaşı olmamıştı ki... hep kıl payı farkla kaçıyor, 16 yaşından 18 yaşına kadarki geçiş evresinde hiçbir kız onu beğenmiyordu. elbette reşit olmayan biriyle ilişkiye girmek onu pek etkilemezdi, o zaten en korkuncuyla lanetlenmişti. üzerine serpilen kötülük çiçeklerini silkeleyebilmek için gülmemesi gerekiyordu ve bu vecibeyi, bir azizin ketumluğu, bir bakirenin aşılamaz karlı dağlar kadar saf, pürüzsüz ve bu sayede kadın doğası kadar kaygan bir mahremiyetin koruduğu onur içinde ifa etmeye çabalayarak, adeta bergman'ın virgin spring'indeki bakireninki kadar kırılgan saflığını müstesmir dünyanın tüm rahatsız edici bakışlarından yeterince emniyette tuttuğuna emindi.

buna rağmen her sabah adeta farklı bir kulun kefaretini ödüyordu. her sabah kalktığında aynı rüyayı görmekten o kadar bıkmıştı ki... rüyasında banyoya giriyor, ışığı açıp duvarla hiçbir bütünlük arz etmeyen, daha çok bir kenar mahalleye inşa edilmiş prefabrik bir şato kadar postmodern hilton lavabosunun aynasına bakıyor ve hep aynı gerçekle karşılaşıyordu. normalde böyle bir şokun onu sembolik rüyasından uyandırıp gerçeğin sert zeminine fırlatması gerekirdi ama bu rüyaya o kadar hazırlıklıydı ki artık hiç etkilenmiyordu. mohikan olarak addedilen saç stilini birkaç saniyeliğine bozarak saçını yana yatırmasını stockholm sendromlu bir tutsak kadar acı içinde karşılayan bilinci, o iğrenç craig david sakalını da eliyle kapatınca, hoparlörle mikrofonu aynı hizaya gelmiş bir ses sistemi misali, bilinçaltıyla aynı hizaya geliyor; yaşadığı sonsuz döngünün her günkü tutulması yine bütün ışığını kesiyor, yine gözyaşlarına boğuyordu emre aydın'ı, hilton lavabosunun estetik faciasını bulanıklaştırarak. her sabahki gibi antidepresan ayinini eda edip salat-ı vitr niyetine içeceği nescafe ile sabah ibadetini tamamlamak için mutfağa girerken telefonun sesini duydu.

telefon her çaldığında dijital bir ses 'necmi' diyordu. arayan kardeşi ve menajeri necmiydi; sırrını bilen tek kişi. emre aydın boğuk sesiyle telefonu açtı: "efendim, necmi"

necmi'nin sesi ciddi ve umutsuzdu:
"bittik abi..."

emre aydın başından vurulmuş gibiydi. haykırdı:
"nasıl? ne oldu söylesene be adam!"

"blogcunun teki, abi... fark etmiş. yemin ederim ben söylemedim. allah belamı ver-"

"tamam, sus. necmi... nec-"

"abi? abi iyi misin? hemen oraya geliyorum"

gözleri kararmıştı. kendini yere, sonsuz huzura bıraktı.

gözlerini açtığında kendini bir hastanenin yatakhanesinde buldu. yanında necmi vardı. neler olduğunu sordu. necmi ise bütün gerçeğin bir blogda ifşa edildiğini ve kendisinin derhal estetik ameliyata alındığını söyledi. dizüstü bilgisayarını ona doğru çevirdi. kişisel bok çukuru adında bir blog emre aydın - mahmut tuncer benzerliğiyle dalga geçiyordu. emre aydın'ın, daha doğrusu artık başka bir kabuğun altındaki emre aydın hayaletinin gözleri doldu. gözyaşları hala eski kaynağından çıkıyordu ama farklı bir ülkede denize dökülüyordu. necmi ona bir ayna tuttu. karşısındaki, mohikan saçlı ve craig david sakallı mahmut tuncer değildi. necmi her şeyi anlattı. bambaşka bir hayata başlayacaklardı. eski işi olan çiğ köfteciliğe geri dönecek, belli bir süre sonra keşfedilecek ve tekrar albüm çıkaracaktı. bu kez arabesk tarzında... necmi'ye sarılıp uzun uzun ağladı. blogdaki yazıyı okuyunca gözyaşları içinde gülümsedi. yakında bulgur ve mercimeğe bulanacak olan ellerine baktı. "zaten iyi gitar çalamıyorlardı" diye geçirdi içinden. haklıydı.

işte çocuklar, emre aydın'ın bu halde olmasına sebep olan sürekli endişesinin sebebi mahmut tuncer'e benzemesidir. o yüzden gönlünce kahkaha atamıyor, mütemadiyen bir şeye üzülmüş gibi duruyor. çünkü şen kahkahalar atarsa mahmut tuncer'e gerçekten benzeyebilir.



ayrıca bu entry'yi girmemem için teklif edilen 150.000 euro rüşveti reddettim. sırf siz sevgili bülöğ kardeşlerim böyle bir bilgiden mahrum kalmasın diye. kıymetimi bilin :F

36 yorum:

Prometheus dedi ki...

oha süper yazmışsın, hislerime tercüman olmuşsun, içimin yağları eridi bu tespit ve de tamlamaları okuyunca:DDD

Hüseyin Tır dedi ki...

dünden beri 100'ü aşkın tehdit telefonu aldım. çoğunluğu "emre aydını rahat bırakmassan aazına sıçarız tamam maaaaa" şeklindeydi ama ben hiç korkmadım. özgür basın için sizlere anlattım olan biteni. ben ölürsem lûtfen bloga sahip çıkın

Prometheus dedi ki...

Kekremsi forever!
Sonuna dek yanındayız, o tehdit telefonu edenlerin hepsini tek tek bulup ben Keremcem'im diye kandırıcam:DDD

Hüseyin Tır dedi ki...

ah azizim sizler olmasanız ne yapardım... ama yine de yapmayınız. onlar zaten yeterince sorunlu, depresif ilköğretim öğrencileri ve keremcem olduğunuzu söylerseniz sevinçten başlarına bir iş gelebilir. lûtfen, ülkemizin geleceğiyle oynamayınız

Lilith dedi ki...

ahhh kekremsi ahh nasıl yaparsın bunu
yine bir sabahın körü yine bir ankara yolunda hızlı trende kahkaha patlattım millet uyandı senin yüzünden heleki mahmutcuğumun fotoğrafındaki yazıya dikkat ederseniz emre aydın için son söz :D

Adsız dedi ki...

salaklar hayatta uyduruk forum sıtelerının koselerınde fare gıbı yazmaktan baska bı bok olamadıgınız ıcın satasacagıgınız yerı sasırmıssınız sız once sefıl hayatınıza yon verın bır sey olmaya calısın...ımkansız dıye bır sey yoktur ama bunun sızın gıbı embesıller ıcın gecerlı oldugunu sanmıyorum..

Adsız dedi ki...

Bana baksana sen! Gerizekalı saçma sapan bişeyler yazmışsn lan sen kimsinki bunları yazıyosun haddini bil!! Agzından boku düşürmuyosun nedense!

Adsız dedi ki...

Ah zavallı ah! Kendi seviyendeki biriyle sataş diyecem ama senin seviyen eksilerde oldugu için kendin seviyende birini bulamdn e haliyle sendn bayagı bi yükseklerde olan biriyle satasmaya çalısmaya çalısysn kimse seni adamdan saymadgı için böyle şeylerle dikkat çekmeye çalısıysn ama gene beceremdn kimsenin salldgı yok seni! Kendi bok çukurunda geberip gidecen!

Hüseyin Tır dedi ki...

sz hngı okuldnsnız? cıksta adam toplyn kpsalım zaaaa xdxdxd

ayrıca cümleye "bana baksana sen" diye giren kişi ya da kurum, bambaşkaymışsın

Adsız dedi ki...

Bok böcekleri!!! sizin ne haddinize emre nin adını agzınıza almak! Çürükler sizi! İşe yaramaz asalaklar! Acınası yaratıklar! Akşama kadar internet başında boktan yazılar yazmaktan başka işe yaramıyosunuz! Kendinize bile hayrınız yok lan sizin! Emre ye kurban olun!

Adsız dedi ki...

Ya sen ne tür müzik dinliyosun ya da hangi sanatçıları dinliyosun eminim ismail yk murat boz serdar ortaç demet akalın bengü gibi salakları dinliyosundur öyle bi havan var... Depresif manyak!!!:)

Hüseyin Tır dedi ki...

bir de şimdi tekrar baktım ben mi abartıyorum diye ama benziyor ulan işte

Adsız dedi ki...

Ulan benim beynim 4 yasındaysa seninki 4 aylık kafan boş oldugu için durmadan hayal kuruyosun yok ergen yok şişko yok sivilceliymişim de bütün bunlar senin ergenlgndn aklnda kalanlar dimi? Bi de orda burda duydugun yabancı kelimeleri cümle içinde kullanmanın mutlulugunu yaşıyosundur.ulan ergenlgnde girdgn bunalımdan hala çıkamamıssn o kadar laf ettm bi depresif mi gucune gitti! Demek ki gercekleri duyunca kızıyosun! Demek ki sende ergen ruh hali oldugu için sadece ergenler seninle tartısıyor bu yuzden beni de ergen yani onlardan biri sandın

Hüseyin Tır dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ulan keşke seni adamdan sayıyor olsaydım keşke söylediklerini ciddiye alıyor olsaydım ve keşke senin de %60 lardan oldugunu bilmeseydim o zaman görürdün benim ciddiyetimi! Ulan zaten sende beyin olsa seni ciddiye almadığımı ta baştan anlardın.demek anadilimi iyi yazamıyorum beyinsiz benim anadilim türkçe olmadığı halde senin hayatın boyunca duyamacagın anlamları hakkında tek bir fikrin olmayan bildigim bütün kelimelerden kurallı ve anlamlı bir cümle kurarırım senin de dilin götüne kaçar bünyen kaldırmaz. Ve benim hakkımda tek kelime daha edersen ergen zekalı senin o okumadıgımı idda ettiğin kitapları sırtına yükler bogaz köprüsüne götürür ordan aşağı sallandırırım iki kıtaya birden rezil olursun.ha ayrıca evet emre aydın benimle degil( ki bizim burda iki erkeğin ilişkisi hoş karsılanmaz) ama seninle kesinlikle yatar şüphen olmasın BEBEĞİM... Ve inan seni ciddiye almamı asla istemezsin. Ve son mesajım eger cevap verilecek bişey yazsan burdan böyle cevap yazmam seni bulur artık ne yapacagımı tahmin et...ve ergen zekalı baştan beri senin anlayacağın seviyede türkçe konuştum ama istiyosan bildigm gibi konuşurum. Ulan adam kendini dostoyevski sanıyor iyi mi? Zaten tipin kayık agzını burnunu dagıtır yerle yeksan olursun ahdım olsun bunu yaparım....

Hüseyin Tır dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

şaka mı yapıyosunuz .? emreden bu kadar nefret ediyo olamazsınız . en azından duygusal olup karşıdakiyle empati kurabilen bir adam emre , ama siz küstah insanlarsınız. bu arada bu yazılar tamamen kıskançlık olduğu için yazılmıştır emin olun ! malum romantik adam ;)kıskanmak normaldir .

Hüseyin Tır dedi ki...

siz türkiye disleksi konfederasyonundan falan mı geliyorsunuz güzel kardeşlerim? emre aydın'ı tanımam etmem ve dolayısıyla kendisine karşı herhangi bir duygu beslemem mümkün değil. yaptığı müziği basit ve yavan buluyorum ve şarkılarının estetikten yoksun olup piyasaya hitap ettiğini düşünüyorum ama kendisiyle bir alıp veremediğim yok. ha bir de bence mahmut tuncer'e benziyor, ben sadece bununla ilgili bir şey yazdım. mozart mahmut tuncer'e benzese onunla dalga geçerdim ama napalım, piyango emre'ye vurdu. önce yazıyı okuyun bence veya herhangi bir şey okuyun, çünkü okuduğunuzu anlayamıyorsunuz

ipek akyüz dedi ki...

gerizekalılar sz km oluosnz da emre aydın hkknda böyle şeyler yazıosunz kıskançlar . olsanıza laan emre aydının bi tırnaqı. boş boş knşmayn. herkz szn gibi gerzekleride biliyo emre aydınıda uqraşmayn ytrncee küçülüosnz zatn. !!!

Hüseyin Tır dedi ki...

ulan hepiniz de aynı şeyleri yazmışsınız. sesli harflerden arındırılmış cümlelerle emre aydın'ın tırnağı olamayacağımı falan söylemişsiniz. he amınakoyim olamam. merak etmeyin, lise 2'yi bitirdiğinizde siz de emre aydın'ı pek sevmiyor olacaksınız :]

Adsız dedi ki...

itlik yapmayın lan emre sıçsında sizde yiyin bu yazıyı yazan boka sesleniyorum amk herif ayağını denk al ve itlik yapma şerefsiz siz emrenin tırnağı bile olamassınız itler piçin yavruları burda emreye laf söyleyen herkezin ağzına 3 milyon fan sıçsın tamammı akşam yemeğinizi yemiş oldunuz sayemde bok herif sen aynada kendine bi bak aynı benim tuveletteki bokuma benziyon orusğu ruknettin boku ben zaten lise 2 ye gidiyorum ve 4 yıldır hale emrenin fanıyım köpek bokumu ye afiyel olsun bokum güzeldir benim tatlıdır yeyin piçlikte sınır tanımayan boklar emre hakkında böyle şeyler yazmıyacaksınız bidaha bu yazıyı hangi bok yazdı prometheus bok keremcemim diye kandırırsın bok amk herif dürzülük taslama zaten boka benziyon bari belli etme kendine kanalizasyona gidin hepiniz orda beslenin itler siktirin gidinlan emrenin bokunu yiyin diyecem ama boku bile size fazla gelir en iyisi siz fanların bokunu yiyin bu arada hayalet ve hristiyan sizsiniz sizin kesin kız arkadaşın bile yoktur emrenin sevgili var ve onlarca fanı var bokluk yapmayım bok herifler

Hüseyin Tır dedi ki...

16 kez bok ve boktan türetilmiş kelimeler, 2 defa da sıçmaktan türetilmiş kelimeler kullanmışsın. küçükken sana nasıl davrandılar bilmiyorum ama anal dönemden saplantılı olduğun sonucunu çıkarıyorum. gata senin hakkında şöyle diyor:

Tanım: Büzücü kasların (sfinkterlerin), özellikle anal büzücü kasların, nöromüsküler kontrolü kazanması ile belirli olan psikoseksüel gelişim dönemidir. Böylelikle, dışkının tutulmasında veya dışarı atılmasında istemli kontrol sağlanır.

Açıklama: Kabaca 1 yaşından 3 yaşına kadar olan bu dönem libidinal ve sadistik dürtülerin bir karışımından oluşan saldırgan güdülerin yoğunlaşmış olması ile tanınır. İstemli sfinkter kontrolün kazanılması pasif durumdan aktif duruma hızla değişime işaret eder. Anal kontroldeki çatışmalar ve tuvalet eğitimindeki dışkıyı tutma ve boşaltma konusunda ebeveyn ile mücadele birliğinde ayrılma, bireyselleşme ve bağımsız olma çabalarını da getirir.

Anal erotizm, dışkının tutulması ve bunun ebeveyne bir armağan olarak saklanması bağlamında anal işlevden duyuran hazdır. Anal sadizm, dışkılamanın güçlü ve yıkıcı bir silah olarak kullanılması ile ortaya konan saldırgan isteklerin ifadesidir. Bu istekler çocukların fantazilerinde bombalama ve patlamalar şeklinde görülür.

Patolojik özellikler: Uyumsuz karakter özellikleri, anal erotizm ve buna karşı olan savunma düzeneklerinden kaynağını alan belirgin zıtlıklar içerir. Düzenli olma, inatçılık, bildiğini okuma, tutumluluk ve cimrilik anal işlevlere bir saplantıdan ileri gelen anal karakter özellikleridir. Anal özelliklere karşı savunmalar etkisizse artmış zıtlıklar (ambivalans), savrukluk ve pislik, dağınıklık, karşı gelme, öfke ve sadomazohistik eğilimler belirginleşir. Anal karakteristikler ve savunmalar en tipik olarak obsesif-kampulsif bozuklukta görülür.

kaynak: http://www.gata.edu.tr/dahilibilimler/cocukruh/freud.htm

özellikle patolojik özellikleri müthiş bir isabetle seni tanımlıyor. tebrikler bayım, anal dönemden saplantılısınız :] yine de bu bozuk türkçeniz ve kurduğunuz anlamsız cümleler için bir mazeret değil. en azından kendi dilinizi düzgün konuşabilirsiniz. tabii siz de yukarıdaki zekâdaşlarınızla benzer bir savunma mekanizması göstererek yıllarca yurtdışında yaşadığınızı falan saçmalamazsanız...

Adsız dedi ki...

bana bak kendine sıçtırma oruspu çeneni kapa emreye laf söylemeden önce düşünseysin onu kaltak kimse benim emreme laf söyleyemez

Hüseyin Tır dedi ki...

bak hala "oruspu" ve kaltak demişsin ve sıçmaktan bahsetmişsin. birincisi bir erkeğe orospu veya kaltak diye hakaret etmek çok anlamsız; hadi orospu çocuğu desen neyse. nasıl bir çocukluk geçir(eme)diğini gerçekten çok merak ediyorum. içinde tutamayıp sıçasın diye sana kova kova müshil mi içirdiler bilmiyorum ama bir anal saplantı var kesin. bir de "benim emrem" falan noluyo lan? anası mısın emre aydın'ın? 2 sene sonra biri emre aydın dedi mi "ayyy liseli, ayyyy kroooo ahaahah" diyecek olan sensin, o yüzden cehaletine ve toyluğuna veriyorum. liseli zaaa xd

Adsız dedi ki...

rukneddinmisin ne malsan eğer şu yazıyı kaldır anladınmı beni tabi anlaman kıt değilse kaldırırsın bide sen o küfürleri hakettin ben emrenin fanıyım ve sen onun hakkında böyle mal mal konuşamazsın....

Hüseyin Tır dedi ki...

ne demek emre aydın'ın fanıyım? emre aydın'ı mı soğutuyorsun, fan ne demek ulan?

Hüseyin Tır dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

bana ulanlı falan konuşamazsın mal

semrahglay dedi ki...

dünyanında senden kalmadı zaten ve beyinsiz fan kelimesini bilmiyorsan öğreteyim hayranıyım kafasız

Adsız dedi ki...

Kimsin ki lan sen! Emre Aydin in tirnaginin bir hucresi olamazsin sen! Allah belani versin! Bin tane kufur var edilecek! Okuz! Boyle bi seyi yazan birinin beyni falan olamaz zaten! Emre Aydin in menajerinin adi Necmi degil! Fanlarini da kullanmiyor! Ne iciyorsan birak onu! 4Milyon kisiyle basa cikamazsin!!!!! Seni savunacak 50 kisi ya var ya yoktur! Asagiladigin;atip tuttugun Emre Aydin`in arkasinda 4Milyon İnsan var! Lafini bil oyle konus!!!

Adsız dedi ki...

Bu yazıyı ilk defa görüyorum ama yine de cevaplamak için geç kalmadım çünkü senin gibiler(rukneddîn cevdet kekremsi) böyle birşey yazdıklarında,yaptıklarında bunu bir marifet sayıp ömrünce koyun gibi takibini yaparlar ben uzun yıllardır emre aydın dinliyorum hem de ağlayarak çünkü sen aşkı hic tatmamış hiç yas tutmamışsın sen kimsin be adam emre aydını ve 4 milyonluk fanlarını karşına almak gibi bir saçmalık yaparsın ama sana bir şey söyleyimmi bir gün emre aydın dinlemek için bir sebebin olacak ha neden dinleyeceğinide söyleyim allah senin karşına emreyi anlaman için öyle birini çıkaracakki ve o kız seni terkedip gittiğinde sana herşey emreyi ve o mühteşem müziğini hatırlatacak tabi eğer müslümansan allaha ve onun yazdığı kaderine inanıyorsan ha bu arada emrenin müslüman ve tek olan allaha inandığına sonuna kadar inanıyoruz(4 milyonluk fanlar olarak)

Adsız dedi ki...

Bu yazıyı ilk defe görüyorum ama yinede cevaplamak için geç kalmadım çünkü senin gibiler yaptıklarını bir marifet sanıp bununla övünür ve bunu bir ömür koyun gibi takip ederler ben uzun yıllardır emre aydın dinliyorun neden biliyomusun çünkü ben ve 4 milyonluk emre aydın fanı aşkı tatmış ve yas tutmasını bilen insanlarız evet senin gibi duygusuz insanlara seni aldatıp gidene şarkılar yazmak saçma gelir ama buna inanacak ve birgün sende emre aydın dinleyeceksin eğer hıristiyan değil ve tek olan Allahın yazdığına ve insanın kınadığını yaşamadan ölmeyeceğine inaniyorsan haaa bu arada ben ve 4 milyonluk ea fanları emrenin Allahın varlığına ve tekliğine inandığını biliyoruz

Hüseyin Tır dedi ki...

hadi ama... yazıyı 3 kez ilk defa görmüş olamazsın dostum ha?

Adsız dedi ki...

Cevdet misin ne boksun!emre aydın a böyle şeyler demeye hakkın yok. Ben bu yazdıklarını yeni gördüm ya sen kimsin ki emre abiye laf atıyorsun ya
Böyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz bu yazdıklarınıza kimsenin inanmayacagini biliyorsun değil mi?? Sen önce bi emre aydinin geçmişini öğren o ne kadar acı çekmiş, aldatılmış. Zorla gülüyor diyorsunuz Mahmut Tuncer e benzemesin diye. Türlü türlü saçmalık burda seni kaide alacak değiliz. Sende elbet aşık olacaksın belki aldatilacaksin o zaman emre aydın şarkılarını bırakmayacaksin! Gerizekalı, onun hayatını bilmeden havliyorsun işte. Hep üzülmüş gibi duruyor diyorsunuz röportajlarını okuyun bi adam ne diyor? Belki de böyle şarkılar yazmasının nedeni tek kendi yaşadıkları değil de çevresinden görüp etkilendiğidir. Anlamadan dinlemeden havliyorsunuz burada!varya böyle şeyler yazmaya devam Cevdet Kekremsi! Küçülüyorsun git gide asfgh. Ama seni de anlıyorum ADAMI kiskaniyorsun fakat keşke bu kadar belli etmeseydin seni adi KÖPEK! !!!!!

Adsız dedi ki...

Cevdet misin ne boksun!emre aydın a böyle şeyler demeye hakkın yok. Ben bu yazdıklarını yeni gördüm ya sen kimsin ki emre abiye laf atıyorsun ya
Böyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz bu yazdıklarınıza kimsenin inanmayacagini biliyorsun değil mi?? Sen önce bi emre aydinin geçmişini öğren o ne kadar acı çekmiş, aldatılmış. Zorla gülüyor diyorsunuz Mahmut Tuncer e benzemesin diye. Türlü türlü saçmalık burda seni kaide alacak değiliz. Sende elbet aşık olacaksın belki aldatilacaksin o zaman emre aydın şarkılarını bırakmayacaksin! Gerizekalı, onun hayatını bilmeden havliyorsun işte. Hep üzülmüş gibi duruyor diyorsunuz röportajlarını okuyun bi adam ne diyor? Belki de böyle şarkılar yazmasının nedeni tek kendi yaşadıkları değil de çevresinden görüp etkilendiğidir. Anlamadan dinlemeden havliyorsunuz burada!varya böyle şeyler yazmaya devam Cevdet Kekremsi! Küçülüyorsun git gide asfgh. Ama seni de anlıyorum ADAMI kiskaniyorsun fakat keşke bu kadar belli etmeseydin seni adi KÖPEK! !!!!!

Hüseyin Tır dedi ki...

şşş