sade tasarımıyla gözü en az yoran, boktan içeriğiyle beyni hiç yormayan blog ödülü - 2009

9 Aralık 2008 Salı

kendinizi özel hissetmeniz için bambaşka bir ürün

tamamen tarafımca kirletilmiş, bozulmuş, tekmelenmiş, yumruklanmış dünyanın en kirli laptop'ını satışa çıkarıyorum. bütün insanların her şeyin yenisini alıp kirlettikçe, eskittikçe deli gibi üzüldüğü bir dünyada bu hüznü yaşamamak için kaçırmamanız gereken bir fırsat. hatta temizleyip tamir edebilirseniz sevinebilirsiniz de! bu fırsatı kaçırmamak için yapmanız gereken şey çok basit: hemen benimle iletişime geçip 1500 euro'yu hazırlayın çünkü biliyorsunuz böyle özel duyguları yaşamanın bir bedeli vardır.


toshiba!! en sağlam marka. torunlarınıza bile kullandırabilirsiniz.


touchpad'in üzerindeki pisliklere ve kollarımın bıraktığı izlere dikkat


her toz zerresinde emeğin yansımalarını görmek mümkün


tuşların altına doluşan toz toprak ve ölü böceklerin klavyenin altında tampon bölge oluşturmasıyla artık geceleri evdekilerin beyinlerini zonklatan tuş sesine son


2 SÜPER HEDİYE!!!


lcd ekran, aldığı hasarlar sonucu artık göstermemeye başlamıştı... fakat bu bizi pes ettirebilir miydi? tabii ki hayır! önce monitörü üst kısmından sıkınca ekranın düzeldiğini fark ettim. sonrası ise bunu sürekli kılacak bir sistem kurmaktı. imdadıma annemin çamaşır mandalları yetişti! başta tek mandal yetiyordu ama daha sonra birkaç tane mandalı stratejik noktalara yerleştirmek gerekti. VE İŞTE MÜJDELİ HABER! bu mandallara hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceksiniz!!!


VE 2. SÜPER HEDİYE: kesinlikle hiçbir yerde satılmayan, paha biçilemeyen bir adet mmc kart çevirici!!!

bütün bu sistem ve 2 muhteşem hediye sadece ama sadece 1500€!!!
Rukneddîn Cevdet Kekremsi... Sizi düşünür...

2 yorum:

* Ampirik * dedi ki...

oha.. hiç silmedin bi temizlemedin demi aldığından beri.. ıyk.. bide o pc den benim pc ye girdin aralarda.. valla o mikroplar bi yolunu bulup sanal ortamdan bana da geçmiştir. tırstım şimdi..
yanlız mandallara taptım :A

Hüseyin Tır dedi ki...

zaudhuashruahras o mandallar sayesinde görüyorum ekranı ben :D yok yok geçmemiştir virüs falan bende disabled bir norton var disabled hali bile korur onun hem geçende deli gibi ortalığı temizliodun benim bilgisayara da el atsaydın ya hayırsız!!