sade tasarımıyla gözü en az yoran, boktan içeriğiyle beyni hiç yormayan blog ödülü - 2009

7 Aralık 2008 Pazar

kişisel bok çukuru okurlarının kafasını bozanlar kendileri kaybedecek

hepimizin bildiği gibi, kafa bozulması günümüzde çok sık karşılaştığımız bir sorun. bununla başa çıkmak ve zihninizi rahatlatmak için kafanızı bozan insanlara yapabileceklerinizin listesini çıkardık. işte intikam elementleri.

1- kocaman bir dildo alın ve aluminyum folyoyla sardıktan sonra hedefin çantasına koyun. güvenlik cihazlarından geçerken ciyak ciyak ötecektir ve paket açıldığında ta-taaa!

2- hedefin aracının altına motor yağı boşaltın. böylece kurbanınız aracının yağ sızdırdığını düşünecek ve onu her seferinde tamire götürecektir ve bunu sürekli yapmaya devam ederseniz yesyeni arabasını değiştirmeye bile varabilir.

3- harcayacağınız paraların üstüne cinsel içerikli mesajlar yazıp altına kurbanınızın telefonunu yazın.

4- 9 sayfalık saçma sapan bir yazı bulun ve bunu kurbanınıza arka arkaya fakslayın. en sonunda kurbanınızın kağıdı bitecektir. tabii kağıtta telefon numaranızın çıkmamasına ve caller id'yi kapatmaya dikkat edin.

5- (en süper olanı) köpek düdükleri vardır. sesini insanlar duymaz ama köpekleri deli eder. gece 2-3 gibi kurbanınızın evinin yakınlarına gidin ve bu düdüğü çalın. köpekler kafayı yiyecek, kurbanınız onları susturmak için uğraşırken siz de vencııınnss vencııııınnnss hahahahahahahahaaaa diye kahkahalara boğulacaksınız.

2 yorum:

* Ampirik * dedi ki...

3. madde tutmaz ama diğer 4 maddeyi denemeye başladım.. teşekrler ruki =)

Hüseyin Tır dedi ki...

oha o en tehlikelisi be