sade tasarımıyla gözü en az yoran, boktan içeriğiyle beyni hiç yormayan blog ödülü - 2009

17 Aralık 2008 Çarşamba

sims 3 türkçe çıksınmış

türkiyedeki bir sims sitesi sims3'ün türkçe çıkması için imza topluyormuş. buradan kendilerine bir tarafımla gülmek istiyorum! ulan hepiniz her türlü ankette, konuşabildiğiniz diller'in altında ingilizceyi de işaretlemiyor musunuz? lafa geldi mi çatır çatır ingilizce konuşuyordunuz noldu? çözemediniz dimi sims'i!!! adam işe gitti geldi karşına orhun yazıtları gibi bi yazı altında 3 seçenek cleanse funkotron, invent a new seductoliquid, cancel diye 3 seçenek çıktı (seçenekler sıçmasyondur) hep cancel'ı işaretledin dimi çakaaaaaal? yeri geldi arkadaşların yanına geldi delikanlılığa bok sürdürmemek için rastgele birini işaretledin kariyer seviyen yerle bir oldu dimi!!! yemezler koçum yemezler! oturup ağla şimdi veya sims3 türkçe çıkarsa orijinalinden 5 tane alcam diye adak ada! işte yalancılığın sonu! köftehor seni!!! emo seni!!!
buradan sizlere sesleniyorum: onun için imza toplayacağınıza çapraz koyulan eşyaların da sim'ler tarafından kullanılabilmesi için imza toplayın!

9 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

eeeet
ayrıca simler masayla sandalye arasıda sıkışıp ellerini napabilirim der gibi havaya kaldırmasınlar! adam olsunlar. oruc tutsunlar kurban kessinler.tabi bir de zina yasaklansın! zındıklar surekli woohooo dan baska bişi düşüdükleri yok cok sakıncalı.

Hüseyin Tır dedi ki...

zuahıdhsauıhruısahuırhsarsa aynen katılıyorum özellikle de oruç kurban olayına katılıyorum bunların tanrısı biziz yau sabahtan akşama aç bıraktım mı hiçbir şey yapmak istemiyo kurban nasıl kesilecek o zaten meçhul zina desen gırla adamlar bütün mahalleyle cross-breeding yapıyo resmen tövbe haşaaa kafir köpekler!!! :D

Adsız dedi ki...

ya o değil de bednenün ve fifinünü geri dönmeli :)

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

bencede :D

Hüseyin Tır dedi ki...

oha onlar ne yau :D fifinünü falan

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

fifi nünü şeydi, sims 1 de vacation diye expansin pack vardı ya, işte orda denize giden simler dondurma alabiliyolardı sanırım.. işte o dondurmayı alırken geçen konuşmaların içinde "fifi nünü" diyodu namussuzlar. kardeşimle dilimize plesenk olmuştu..
bi fifinünü bi de batdanün (bunu da konusurkene söylüyodu şerrefsizler)

Hüseyin Tır dedi ki...

ben bi tek sul sul'u bilirim onu da sonradan oyunun başına koydular zaten :D

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

http://bellatrix-dourden.blogspot.com/


sizi insan gibi ve ozgurce sacmalamaya davetediyoruz. (bi çetbox koyamadınız şu bloga rukneddin bey bakınız yorum heder ediyoruz..)

Hüseyin Tır dedi ki...

SAÇMALAMAK!! evet evet lûtfen ben de :D ayrıca chatbox koycaz efenim 7 aydır altyapısını hazırlıyoruz melih gökçek beyefendiyle bakınız her yeri kazdık zaten