sade tasarımıyla gözü en az yoran, boktan içeriğiyle beyni hiç yormayan blog ödülü - 2009

24 Şubat 2010 Çarşamba

a tribute to a true son of a bitch

ütüyü icat eden adama gömlek başına 2, pantolon başına 48 kez lanet ediyorum. hala cehennemin dibine gitmediyse allah belasını versin... ayrıca pantolonlarım ağaç gibi oldu. kaç kez ütülediğimi çizgileri sayarak anlayabiliyorum. tebrik ederim sayın orospu çocuğu. fi tarihinde icat ettiğin şeyle hayatımızı karartmaya devam ediyorsun.

2 yorum:

baskasininsesi dedi ki...

sayın rüknettin kekremsi, karanlığa küfredeceğinize bir mum da siz yakın efenim :) bakın, yine mahcubane ve naçizane size akıl vermek zorunda hissediyorum kendimi. şöyle yapınız: pantolonları gömlekleri kaptığınız gibi bir çantaya tıkınız. akabinde kocatepe nin altındaki beğendik te alınız soluğu.. oradaki kuru temizlemeciye verin. ellerinizi cebinize koyarak orayı neşeyle terkedin. ertesi gün gidin, askılara aılmış mis gibi gömlek ve pantolonlarınızı alıp nazikçe eve götürün. oldu bitti! annemin bi arkadaşı "neşemi bozacağıma paramı bozarım" derdi. onun gibi işte... gerçekten ütü iğrenç çünkü. kolay gelsin, diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum.

Hüseyin Tır dedi ki...

zauhsaudhasudaha o acayip isimli yere 2 defa pantolon verdim ve hayvan gibi para ödedim... o yüzden zaten evde kendim ütülemeye karar verdim ya :F