sade tasarımıyla gözü en az yoran, boktan içeriğiyle beyni hiç yormayan blog ödülü - 2009

11 Kasım 2009 Çarşamba

kişisel bok çukurunun diğer bloglardan farkı nedir?

1- blog alemine baktığımızda "hastalıklı bir aklın saçma düşünceleri" gibi başlıklar görürüz. her konuda ahkam kesmeyi kendilerine görev edinen blog yazarları nedense kinik bir kendine güvensizlik maskesi altından yapar bütün yorumlarını. aslında bu kültürün gerisinde dervişçe bir geri çekiliş veya ingilizcede zınk diye anlamının alnından vurulan kullanımıyla "desistance" yatsa da bu, blog mantığıyla çeliştiğinden gereksiz bir duruştur. bu çekingenlik ve anlamsız tevazudan sıyrılabilen bloglar olsa da blogların çoğunluğu bu yöndedir. fakat kişisel bok çukuru kesinlikle böyle değildir. sonuna kadar iğrenç bir yerdir ve içine düşene zarar verir. buna rağmen dünyanın en iyi blogu olarak tartışmasız olarak kendisini seçer. tartışmaya girecek blogu da dikkate almaz.

2- 2. bir madde gelecekmiş gibi meraklandırır ama 2. bir madde öne sürmez ehe ehe

4 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

bence kişisel bok çukuru çok rererö ..

nasıl tanıştık?

bir mayıs günü, günlerden pazar kızkardesim nazla acaba bu bblög ismi seçilmiş midir ? diye deneme yaparken, beyinsiz yazmamızla karşımıza çıkmış, kısa zaman içinde kalplerimizi fethetmiştir..

o günden bu güne, faşistçe takipçisi olduk, gün geldi agladık, gün geldi birlikte güldük. kah bir lokma ekmegi 13 parçaya bölüp paylaştık, kah ocak başına gittik. lazer epilasyon esnasında birbirimizin elini tutarak destek olduk..
kısacası kişisel bok çukuru, bir hayat dersidir..

güzel yürekli insan, sevgiyle ve ışıkla kal!!!! böhürt.

Hüseyin Tır dedi ki...

blogunda bana yoğurt kadar bembeyaz bir sayfa ayırdığın için teşekkürler ediyorum ve hayatının bundan sonraki döneminde haşarılar diliyorum ben de

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

sen iş arıyosun, bana cv ni gönder, bizim şirkete veriyim bakarsın girersin de ortalıktaki normal insan sayısı 1 artar

Hüseyin Tır dedi ki...

kafamın üstünde +1 up yazısıyla dolaşırım şirketin koridorlarında :D tamam cv'mi gönderiyore fakat fazla prezentabl değilim ha onu belirteyim... ayrıca başlangıç seviyesinde almanca ve kırlangıç seviyesinde ingilizce de bilirim