sade tasarımıyla gözü en az yoran, boktan içeriğiyle beyni hiç yormayan blog ödülü - 2009

25 Ağustos 2009 Salı

sek süt paketindeki çocuk aslında kim?


sek süt paketlerine dikkat edenler o korkunç çocuğu mutlaka fark etmiştir. adeta o meşhur filmdeki alien'lar gibi, alından itibaren büyüyen kafatasının içinde süt içerek kurduğu korkunç planları tahmin etmek hiç zor değil aslında... bu pozu verirken kim bilir, sevimli üst komşusu ihtiyar yesari amcayı piyano teliyle boğup uzuvlarını derin dondurucuya tıkmak mı istiyordu, yoksa anasınıfındaki öğretmeninin gözüne lego sokmak mı... bu düşüncelerle süt içen bir insan size birini çağrıştırdı değil mi? evet, a clockwork orange filminin baş kahramanı alex!

şu iki resme bir bakın. resmen o çocuk büyüyünce alex oluyor lan! ben bile bu sütü içerken türlü vahşi hissiyata kapıldım! balmar sütten şaşmam bu saatten sonra... bim'de satılıyor zaten hem ucuz, hem de insanı daha hayırlı efkâra gark eden mümtaz bir tasarımı var. siz de öyle yapın sevgili okurlarım, değerli yurttaşlarım.

7 yorum:

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ahahahah cidden çok benzemiş len :)
ben de bu yazıdan ilham aldım gudik sütler diye bir yazı yazıcam. pazar günü evde süt kalmamıştı mehmet bakkala gidip aldı ve ne göreyim: dahi süt..
ay yoksa deha mıydı? işte öyle bişey heheheh

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

jiletli süt müydü bu meretin adı. dili kopasıcalar gavur icadı boklara bölenmeye bayılıyorlarrr

Hüseyin Tır dedi ki...

ben araştırdım deha süt diye bir marka var :D halbüse sütün insanları daha zeki yapacağı konusunda bir iddiası yok diye biliyorum. daha sağlam yapıyor, biraz da gaz yapıyor bu kadar yani... ayrıca evet türkçeye jiletli süt diye çevrilmiş fakat orcinali milk plus idi... aaah sorma azizim boka bölenmek dedin mi gavurlar gibisi yoktur

Loreathan dedi ki...

Hahha süper bir Ben seni bir yerden android :D

Hüseyin Tır dedi ki...

sen bana birini android olmasın o :D ayrıca bobilere de ekledim zaten kesinlikle affetmem

Unknown dedi ki...

AHAHAHA karnım ağrıdı gülmekten aynısı olmuş :D

Kıreyzi Görl dedi ki...

Bazen basit bir sütten beklentimiz çok da küçük kafalı insanlar sunma ihtimali olmamalı. Ya da olmalı. Bize ne ki